Najväčší showroom na Slovensku nájdete na Prievozskej ulici č. 18 v Bratislave kde Vás s radosťou privítame.

Recenzie zákazníkov na Kamenárstvo STONETEC

Zaujíma Vás názor iných na naše Kamenárstvo STONETEC? Nižšie na stránke nájdete recenzie od našich zákazníkov, ktoré si môžete prečítať. 

Za každé hodnotenie recenzie Vám vďačíme a každou správou nás posúvate vpred.

 

  • So službami zamestnancov na Prievozskej som maximálne spokojná. Presvedčili ma veľkým výberom v ich showroome, ochotou a spoluprácou. Dali sme si u nich robiť pomník - dvojhrob zo žuly Paradiso Classico a pamätnú tabuľu, kde vyzdvihujem ručnú prácu -gravírovanie z fotky.
  • Ak hľadáte profesionálov, ktorí odvedú nádhernú a dokonalú prácu, firma Stonetec je tá správna voľba. Veľmi si cením profesionálny, ale zároveň ľudský prístup od všetkých, ktorí sa na zákazke podieľali ... od plánovania, vizualizácie, až po realizáciu. Urnový pomník zhotovili presne podľa mojich predstáv. Obrovská vďaka.
  • Pracovníci firmy STONETEC odviedli dokonalú prácu. Cením si profesionálny aj ľudský prístup od všetkých, ktorí zákazku realizovali. Urnový pomník bol zhotovený presne tak akú sme mali predstavu. Obzvlášť chcem vyzdvihnúť gravírovanie portrétu z fotografie. Špeciálne by som chcel poďakovať pánu Czuczorovi a pani Mendus za cenné rady pri výbere pomníka, prejavenú ochotu a príjemnú komunikáciu. Obrovská vďaka.
  • Veľmi pekna práca, výborná komunikácia s p. majiteľom a aj so zamestnancami. Cenné rady pri výbere materiálu na pomník a aj spôsobu jeho realizácie. Ďakujem Vandliková
  • Showroom sme navštívili ako jednu z niekoľkých možností tu v Bratislave a okolí. Pomohlo že veľa typov kameňa majú priamo vystavené, takže sa dá pozrieť naživo. Ak nie celý hrob tak aspoň vzorku. Po konečnom výbere z našej strany (niekoľko návštev a uvažovania, plus nápomocný personál ktorý vždy ochotne poradil a ukázal možnosti) trvala realizácia iba niekoľko týždňov. Cena super, dodržané presne to čo bolo osobne dohodnuté, žiadne špekulácie. V prílohe foto realizácie.